گزینه‌های درختکاری بدون آبیاری در 10 سال

گزینه‌های درختکاری بدون آبیاری در 10 سال

گزینه‌های درختکاری بدون آبیاری در 10 سال

Blog Article

تکنیک های مراقبت و نگهداری ……………………………………………………….. ۸۲

کاشت نهال در فصل خواب آن باعث می‌شود تا بتوانیم از کار خود بهترین نتیجه را بگیریم؛ چراکه موجب افزایش مقاومت نهال به تنش‌های محیطی و درنتیجه، رشد بیشتر و قوی‏ترشدن ریشه‏های نهال و همچنین، جذب آب و مواد مغذی بیشتر توسط ریشه می‌شود.

اصول کاشت ………………………………………………………………………………….. ۷۶

با کلیک بر روی اشتراک در بخش زیر تازه ترین کتاب ها و مقالات سایت را در ایمیل تان دریافت کنید

اصل دوم: استفاده از کمپوستهای آلی و قارچ مایکوریزا در خاک گلدان در نهالستان و نیز بستر کشت نهال در زمین اصلی؛ قارچ مایکوریزا پس از استقرار در خاک ریسه‌های خود را به درون سلولهای ریشه فرستاده و برای ادامه حیات خود مواد قندی از گیاه دریافت می‌کند.

پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.

هرکدام از انواع نهال رویشی، بذری، هیبریدی، پیوندی، کشت بافتی، اصلاح‌شده و … مشخصات خاص خود را دارند که باید متناسب با هدف کاشت، بهترین نوع آن‌ها را انتخاب کرد.

آنچه در کتاب ” جوجوبا گیاهی با روغن استثنایی ” می خوانیم :

البته بعضی از نهال‌ها مقاوم هستند و این موضوع در مورد آن‌ها صدق نمی‌کند؛ اما در مجموع، توجه به دامنه دمای قابل تحمل نهال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

برخی از گونه های درختی با شرایط خشک سازگار شده اند و می توانند فارغ از استفاده از تکنیکهای خاص در شرایط بدون آبیاری زنده بمانند، در حالی که برخی دیگر برای رشد و بقا نیاز به استفاده از تکنیک های مذکور به صورت منظم دارند. همچنین برخی مناطق و نواحی با رشد و انواع خاک متفاوت ممکن است نیاز به مکمل های آبیاری در فصول باران برای اطمینان از رشد و تولید درختان داشته باشند.

هادی در کتاب آناتومی عمومی با نکات بالینی: ویژه دانشجویان دندان‌پزشکی و گروههای وابسته به پزشکی

راهبردهای کشاورزی، شهری و حومه شهر…………………………………………. ۹۶

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر more info #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

دانلود کتاب درختکاری بدون آبیاری - پایگاه دانلود رایگان کتاب

Report this page